Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Belvedere Vodka Laolu 0.7L

Belvedere Vodka Laolu 0.7L

Regular price Lek 6,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kjo shishe speciale përmban të njëjtën vodka natyrale të lëmuar dhe të pandryshuar që gjendet në shishen origjinale të Belvederes. Vodka përmban Diamond Dankowskie, një e thekër e rrallë polake. Ajo, si vodka e parë super-premium në botë, përfaqëson kulmin e traditës të vodkës polake. Në degustim ndjen shijen e drithrave, qitros, limonit, thekrës dhe vaniljes. E distiluar katërfish, për të krijuar ekuilibrin e përsosur të shijes dhe pastërtisë. Temperatura e shërbimi: 2°-6°

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.