Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Belvedere Vodka Kuti Dhuratë me Gotë 0.7L

Belvedere Vodka Kuti Dhuratë me Gotë 0.7L

Regular price Lek 6,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Belvedere Spritz është një prezantim elegant dhe freskues. E butë dhe e shijshme, me aluzione kremi ??dhe aromatike. Eshtë distiluar katërfish me ujë te kristaltë nga puset e ujit arteziane të Belvedere, duke lejuar që kompleksiteti i thekës Da?kowskie të shkëlqejë. Karakteri i Belvedere Vodka është një bazë e përsosur për kokteje klasike dhe krijuese. Temperatura e shërbimi: 2°-6°.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.