Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Belvedere Vodka 1.75L

Belvedere Vodka 1.75L

Regular price Lek 15,000.00 ALL
Regular price Sale price Lek 15,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Belvedere Vodka është marka e parë në botë super-premium. Marka ka mbetur e lidhur me traditën e vodkës së mirë polake dhe akoma prodhohet sipas rregullave të rrepta të Polska Vodka. Belvedere Vodka, është bërë vetëm nga dy përbërës me burim në vendas, të cilat janë thekra Dankowskie nga fushat Mazovian dhe uji nga puset e Belvederes. Është punuar artizanisht dhe distiluar katërfish në Polmos Zyrardów. Belvedere Vodka ka një aromë dhe karakter të veçantë. Shishet e Vodka Belvedere janë zbukuruar me një imazh të pallatit presidencial polak. Belvedere Vodka ka një cilësi të butë dhe shijen delikate të vaniljes dhe erëzave. Intensivisht e butë dhe kjo kanë bërë që ajo të vendoset si një nga vodkat më të mira në botë. Temperatura e shërbimit: 2°-6°.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.