Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Belvedere Pure Vodka 0.7L Martini Gift Box 40%

Belvedere Pure Vodka 0.7L Martini Gift Box 40%

Regular price Lek 6,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kjo shishe Limited Edition Belvedere Pure kap ndjesinë e verës me ngjyra që i referohen përbërësve të koktejit të Belvedere spritz, si grejpfruti dhe limoni. E butë dhe e lëmuar, me nuanca kremi dhe erëzash, kjo pije distilohet katër herë me ujë të pastruar nga puset arteziane të Belvedere, duke lejuar që kompleksitetin e thekrës Da?kowskie të shkëlqejë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.