Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Belvedere Pure Summer 20 Vodka 0.7L 40%

Belvedere Pure Summer 20 Vodka 0.7L 40%

Regular price Lek 6,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

“Vodka Belvedere – e krijuar nga vetëm tre përbërës kryesor, thekra, uji dhe karakteri – është shprehja përfundimtare e vodkës luksoze dhe 600 viteve të ekspertizës polake. E butë dhe e lëmuar, me nuanca kremi dhe erëzash, kjo pije distilohet katër herë me ujë të pastruar nga puset arteziane të Belvedere, duke lejuar që kompleksiteti ku thekra Da?kowskie të shkëlqejë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.