Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Bauli Kruasan me Krem 300 Gr

Bauli Kruasan me Krem 300 Gr

Regular price Lek 348.00 ALL
Regular price Sale price Lek 348.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kruasan Bauli me krem pastiçerie, përgatitur sipas recetës klasike të Baulit. Forma e përgatitjes i jep kroasantit një butësi të pabesueshme dhe shije unike. Përfekte pë t'u kosumuar në mëngjes. Përgatitur vetëm me vezë të freskëta dhe qumësht italian të cilësisë së lartë. Bauli zgjedh përbërësit më ë mirë. 30% krem pastiçerie.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.