Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Bauli Kruasan me Çokollatë 300 Gr

Bauli Kruasan me Çokollatë 300 Gr

Regular price Lek 350.00 ALL
Regular price Sale price Lek 350.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kruasan Bauli me krem kakao. Aromë e freskët, shije fantastike e bën një kruasan të shijshëm me kakao, ideal për mëngjesin e familjes suaj, do t'ju japë energjinë e duhur për të filluar ditën. Përgatitur nga cilësia me e mirë e kakaos, dhe përbërësve 100 % italian.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.