Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Asahi Super Dry Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Asahi Super Dry Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price Lek 180.00 ALL
Regular price Sale price Lek 180.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Birrë japoneze numër 1, prodhuar nga 1887. Recetë autentike japoneze e llojit lager orizi. Temperatura e shërbimit 4-6° C. Përbërësit kryesor: malt, hops, maja dhe oriz nga kultivuesit më të mirë të orizit japonez. Gruri për përgatitjen e birrës importohet nga kultivuesit më të mirë të birrës në botë. Shije e thatë dhe e freskët, që në japonisht njihet edhe si karakuchi.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.