Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Asahi Super Dry Birre Bjonde Kanace 0.33L 5.2%

Asahi Super Dry Birre Bjonde Kanace 0.33L 5.2%

Regular price Lek 180.00 ALL
Regular price Sale price Lek 180.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Asahi Super Dry është birra nr.1 e Japonisë. E krijuar sipas recetës japoneze për të dhënë shijen e saj freskuese, të freskët, "Super Dry". Një shije që jo vetëm ju shuan etjen, por edhe kureshtjen. Kjo shije e veçantë e thatë njihet si Karakuchi ?? (e thatë). Frymëzuar nga teknikat e pirjes sake, Asahi Super Dry është e thatë dhe e freskët me një përfundim të shpejtë dhe të pastër.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.