Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

ARTIC VODKA PURO 1L 37.5%

ARTIC VODKA PURO 1L 37.5%

Regular price Lek 1,980.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,980.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Artic Breaks The Ice! Artic Vodka është një vodka italiane 100% transparente dhe e pastër,e cila ka lindur si rezultat I një nevoje për një vodka vetëm me përbërës natyral. Dizajni i Artic Vodka, pamja e saj e freskët dhe elegante,u frymëzua nga sharmi i peizazheve më të ftohta italiane. Transparente, natyrale, e pastër, e pastër si akulli: Vodka Artic mishëron veçantinë e majave dhe liqeneve akullnajore të shpërndara nëpër rajonet më të ftohta të Italisë, ku shkëmbi i errët takohet me borën dhe akullin për të formuar një tokë magjepsëse, akullnajore dhe magjepsëse: Arktiku ynë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.