Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Aperol 3L

Aperol 3L

Regular price Lek 10,200.00 ALL
Regular price Sale price Lek 10,200.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Veuve Clicquot bashkëpunoi me ekspertë miksologjie për të përzgjedhur përbërësit natural që shtojnë shijen e verës, duke i shtuar dhe një thuarje të veçantë. Rich Rose i Veuve Clicquot është i përzier me përbërës që sjellin në pah notat karakteristike të frutave të kuqë si : xhinxheri, ananasit, lime, çaj – të gjitha në akull.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.