Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Aperol 1L

Aperol 1L

Regular price Lek 2,320.00 ALL
Regular price Sale price Lek 2,320.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Aperol u prodhua në 1919 në Padova dhe është një ndër likeret më të famshëm italian. Pije e kategorisë ''amaro'', pasi prodhohet nga një përzierje shumë e saktë e bimëve dhe frutave, ndër të cilat në përbërje gjejmë raven, si dhe një përzierje të portokallit të ëmbël dhe të hidhur, që kontribuojnë për t’i dhënë ngjyrën karakteristike portokalli. Falë përmbajtjes të lehtë të alkoolit, prej vetëm 11 gradë, është perfekt për cocktails ndër të cilët veçohet: Aperol Spritz. Pamje e këndshme, me shije të hidhur në të ëmbël, me përfundim të thartë.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.