Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Antinori Villa Antinori Bianco 2018 0.375L

Antinori Villa Antinori Bianco 2018 0.375L

Regular price Lek 1,415.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,415.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë nga krahina e Toskanës, Itali. Varietetet e rrushit të perdorura për prodhim: Trebbiano, Malvasia, Pinot Grigio E verdhë e çelur me nota gjelbëroshe. Aromë frutash, limoni, portokalli dhe qitro, me një retrosgusto freskie dhe shumë i pasur në minerale.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.