Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Antinori Tignanello Toscana 2014 0.75L

Antinori Tignanello Toscana 2014 0.75L

Regular price Lek 19,800.00 ALL
Regular price Sale price Lek 19,800.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Me bindje themi se kjo verë përfaqëson ekselencën e verave të ashtuquajturave “Supertuscan”. Varieteti i rrushit: Sangiovese Cabernet Franc dhe Cabernet Sauvignon. Ngjyra e kuqe e thellë rubini me dendësi të lartë. Në shije perceptohen frutat e kuqe, erëzat dhe aroma e jamballit të zi. Kjo verë është e pasur me një retrogusto që zgjat dhe zhvillohet në çdo linjë prodhim.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.