Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Antinori Santa Cristina 2019 0.75L

Antinori Santa Cristina 2019 0.75L

Regular price Lek 1,386 ALL
Regular price Lek 1,980 ALL Sale price Lek 1,386 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit i krahinës së Toskanës, Itali. Varietetetet e rrushit: Sangiovese, Cabernet Sauvignon, me pak Merlot dhe Syrah. E kuqe e ndezur me refleks rubini. Aromë lulesh, vjollcë, trëndafil, fruta të pjekura, manaferra e boronicë.

View full details