Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Antinori Le Mortelle Botrosecco 2016 0.75L

Antinori Le Mortelle Botrosecco 2016 0.75L

Regular price Lek 3,300.00 ALL
Regular price Sale price Lek 3,300.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e Kuqe. Eshtë një verë e plotë dhe elegante, me një vjetërsim prej 12 muajsh në fuqi druri. Ka një ngjyrë të kuqe rubini dhe me aromë të pasur dhe intensive marmelate, frutash pylli të egër me nuance balsamike. Në shije vjen e plotë dhe elegante. Varietetet e rrushit: Cabernet Sauvignon dhe Cabernet Franc. Ka një ngjyrë të kuqe rubini. Aromë të pasur dhe intensive marmelate, frutash pylli të egër me nuance balsamike. Në shije vjen e plotë dhe elegante.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.