Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Antinori Franciacorta Cuvee Royale 2017 0.75L

Antinori Franciacorta Cuvee Royale 2017 0.75L

Regular price Lek 5,170.00 ALL
Regular price Sale price Lek 5,170.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë. Prodhuar nga një varietet unik i rrushit në zonën e Lombardisë (Franciacorta) / Itali. Varietetet e rrushit: 78% Chardonnay, 12% Pinot noir, Pinot bardhë, 10% Pinot noir. E verdhë gjelbëroshe vezulluese me bulëza të shumta që qëndrojnë gjatë. Shije e lehtë me nota agrumesh, pjeshkë e bardhë, mollë. Tepër e gjallë me retrogusto elegante dhe harmonike.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.