Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Antinori "A" Rosato Toscana 2021 0.75L 13.5 %

Antinori "A" Rosato Toscana 2021 0.75L 13.5 %

Regular price Lek 6,600.00 ALL
Regular price Sale price Lek 6,600.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Është bërë nga 100% espadin agave. Transparente, kristalore dhe shkëlqyese. Karakterizohet nga një nuancë e fortë agave, e cila pasurohet nga aroma të këndshme që të kujtojnë frutat tropikale. Në shije është i ekuilibruar dhe ka një qëndrueshmëri të mirë, me një amëz pak të tymosur.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.