Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Amaro Montenegro Liker Mini 0.05L

Amaro Montenegro Liker Mini 0.05L

Regular price Lek 320.00 ALL
Regular price Sale price Lek 320.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Me një minimum maturimi prej tetë vjetësh, vera ka mbërritur një balancë perfekte për të përfaqësuar Dom Perignon. Pra Dom Perignon Vintage: Plotësia e Harmonisë. Dom Perignon Vintage 2009 ka lindur nga dy lëvizje: një e tërhequr nga natyra dhe lëvizja tjetër e tërhequr nga ambicioni i Chef de Caves Dom Perignon. Kjo sinergji i shton maturitetin dhe shijen e frutave, rrushit në momentin e tyre të përsosur, duke krijuar një premtim prej energjie dhe freskie dhe në verërat e ardhshme.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.