Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Amaro Montenegro 0.7L

Amaro Montenegro 0.7L

Regular price Lek 1,900.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,900.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Amaro Montenegro u krijua nga Stanislao Cobianchi ne fabriken e tij të likerëve me 1885-sën, ne Bolonjë, Itali. Emrin e pijes ia vuri për nder të Elena Petrovich, mbretëreshës së Italisë me origjinë nga Mali i Zi. Për përgatitjen e Amaro Montenegros janë zgjedhur 40 bimë aromatike, në veçanti: erëza, fruta të thata, rrënjë, fara, lëvore agrumesh, rizoma, lule, etj. Shija: e butë, e hidhur, aromatike, komplekse. Ngjyrë e qartë me reflektime të ngrohta bakri. Marjorami dhe trumza shuhen butësisht nga harmonia pikante dhe balsamike e temjanit dhe eukaliptit. Bazë për shumë cocktails të famshme.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.