Skip to product information
1 of 1

Mapo cash&carry

Amaro Isolabella 18 0.7L

Amaro Isolabella 18 0.7L

Regular price Lek 1,290.00 ALL
Regular price Sale price Lek 1,290.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Amaro italiane prezantohet në ngjyrë të errët, është përberë nga 18 lloje bimesh. Mund të konsumohet duke i shtuar selz ose disa pika limoni. Aromë karakteristike e bimëve aromatike të imëta dhe agrumeve.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Free Shipping

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Hassle-Free Exchanges

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.