Oro Pilla Brandy 38%

1,380 Lekë

+ -

Oro Pilla është rezultat i një procesi kompleks prodhimi, besnik ndaj recetës origjinale për më shumë se njëqind vjet, për të garantuar cilësi të shkëlqyer. Një raki me karakter, me origjinë nga një përpunim i shkathët i ndarë në dy faza që synojnë maksimizimin e aromave origjinale të verës: distilimi, “kolona” pjesërisht e vazhdueshme dhe pjesërisht “alembike” e pandërprerë e tipit Charentais dhe përzierja e pijeve alkoolike të vjetruara në Itali. për të paktën tre vjet në fuçi lisi francez dhe fuçi lisi sllav.

SKU: 8000330106238 Kategori:
Navigation
Mbyll

Karta ime

Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Already got an account?

Kategorite