BIANCA DI VALGUARNERA 0,75l

8,200 Lekë

+ -

Bianca di Valguanera

Varietet i rrushit – Insolia

Lloji – E bardhë

Klasifikimi – Treguesi tipik gjeografik (IGT Sicilia)

Ngjyra – E verdhë e artë me thekse të gjelbërta

Buqetë – Komplekse dhe intensive, e pasur me ndjesi tipike frutash të pjekura që përmirësohen nga aromat e vaniljes dhe frutave të thata për shkak të plakjes në barrikat e drurit.

Shije – Personalitet i dallueshëm, trupplotë, harmonikisht elegant dhe veçanërisht këmbëngulës

Navigation
Mbyll

Karta ime

Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Already got an account?

Kategorite